Koje su karakteristike folije koja se lako kida?

Brtvljenje plastičnog posuđa pokrovnom folijom uobičajen je način brtvljenja pakiranja, korištenjem pokrovne folije i ruba plastičnog posuđa nakon toplinskog spajanja proizvoda, kako bi se postigao učinak brtvljenja.Potrošači trebaju otvoriti foliju prije jela.Poteškoće s otvaranjem pokrovne folije izravno su povezane s potrošačevim iskustvom potrošnje i određuju sliku proizvoda.

Uobičajen materijalni sastav suznog filma:PET// VMPT /PE/ suzni film, AL/PE/VOSAK.PRIKLADAN JE ZA UPOTREBU POKLOPCA ČEPA BOCE, DŽEMA, mlijeka, maslaca, sira, pudinga ili zdjelice s INSTANT rezancima aluminijskom folijom.

Koje su karakteristike folije koja se lako kida (2)

Dobar film koji se lako otkriva ima sljedeće karakteristike;

1. Sigurno brtvljenje, može održati proizvod svježim i spriječiti curenje paketa

2. Piling navlake je gladak bez crtanja

3. Široki prozor za toplinsko brtvljenje, visoka učinkovitost pakiranja

4. Nakon toplinskog brtvljenja s PE, PP, PET, PVC, PS i drugim materijalima, može se lako otvoriti i zapečatiti

5. Naširoko se koristi za vodene naljepnice, omote od želea, folije za hranu, lijekove i druge folije koje je potrebno otvoriti nakon toplinskog zatvaranja.

Koje su karakteristike folije koja se lako kida (3)

Na primjer, sila otvaranja folije za brtvljenje šalice jogurta naziva se i čvrstoća brtvljenja ili čvrstoća toplinskog brtvljenja.Ako je čvrstoća toplinskog zavarivanja prevelika, folija za brtvljenje ne bi se trebala otvarati;Ako je čvrstoća brtvljenja premala, lako se može oštetiti i procuriti u procesu skladištenja, transporta ili prodaje, što će dovesti do nejestivog jogurta, pa čak i do zagađenja drugih artikala.Stoga se čvrstoća brtvljenja treba održavati u razumnom rasponu, koji ne samo da može zadovoljiti zahtjeve izvedbe brtvljenja proizvoda, već također ne utječe na čvrstoću otvaranja proizvoda.


Vrijeme objave: 3. studenog 2022